kon het niet hebben vandaag
heel die familie die kwam thuis
met maar 1 doel
alles van oma wegdoen.
precies als je niet maar bestaat,alsof je niets betekend voor ons.
ruzie makend over wat ze willen hebben.
zit ik er stilletjes bij.
denken ze dan niet meer aan jou.
mss wil je niet dat wij dit doen.
maar tegenhouden kan niet.
sorry oma dat je naar het rusthuis moest.
ik wou niets van je spullen hebben.
je betekend te veel voor mij.
kom je elke dag bezoeken,zolang je er bent voor mij