de tijd tikt verder
voor iedereen die hier
in het leven staat
soms is het zo moeilijk
om tijd in te delen
soms ga je je vervelen
soms heb je het te druk
geen geluk
alleen mislukking
maar alles gaat met de tijd voorbij
jammer genoeg
tikt de tijd voor sommige niet meer verder
worden ze uit het leven gegrepen
en is de komende tijd
een ledensweg
voor diegene die achterbleven