Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Bouwfraude
De vrouw waar ik mee trouwde
is van mij heengegaan
Als een soort bouwfraude
heeft zij plastische chirurgie ondergaan
Haar lippen opgespoten
haar borsten dubbel D
Botox in haar rimpels geschoten
en nog is ze niet tevree
Ringen om haar maag te verkleinen
een ribje verwijdert op verzoek
Beu van al dat lijnen
en toch die Cosmo-look
In een vergeeld envelopje
foto’s van een gelukkig stel
nu mijn robocopje
toen nog heerlijk naturel
Ik zal me moeten schikken
als ik ’s avonds slapen ga
nooit meer ’s ochtends lekker schrikken
geen valse wimpers meer of opvul bh
Reacties op dit gedicht
Isaiah vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Isaiah
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
11 december 2004
Thema's:
[Ironie]
[Satire]