Li Shau
Je schijnbaar alwetende oogjes vangen me
Kijken recht in mijn hart
Met je soepele luiheid vlei je zachtjes naast me
Je verwarmt mijn soms zo treurige hart
Mijn tranen lijk je te accepteren
Met iedere vluchtige streek van mijn handen
Voel ik jou rust in mij overgaan
Geen levend wezen aanvaard mij zoals ik werkelijk ben
Nooit zoals jij dat kan
Je geeft me onvoorwaardelijke liefde
En wil ook niets minder van mij
Je dwingt me in te zien, dat alles niet zo vreselijk is als het lijkt
Toont me hoe het moet zijn
Genietend koester je de eerste zonnestralen
Duizende glanzende glimmertjes in je vacht
Zonder schaamte gaap je
Rust en ontspanning volgen moeiteloos
Onbevreest toon je mij je kwetsbare buik
Je leert me
Keer na keer opnieuw
Hoe ik het leven moet zien
Net als jij
Dag na dag
Ongecompliceerd
Maak je me duidelijk
Wat werkelijk leven
En bewust genieten is
(in volgend leven kom ik definitief terug als kat haha)