Ik schrijf voor jou
Dit gedicht
In alle kleuren
Van de regenboog
Omdat
Rood de kleur
Van beweging is
Omdat
Oranje de kleur
Van warmte en
Levenslust is
Omdat
Geel de kleur
Van spontaniteit is
Omdat
Groen de kleur
Van de liefde is
Omdat
Blauw de kleur
Van betrouwbaarheid is
Omdat
Indigo de kleur
Van de goedheid is
Omdat
Violet de kleur
Van de fantasie is
Maar vooral
Omdat jij kleur
In mijn leven brengt
Jij bent mijn
Mooie regenboog
En een regenboog
Betekent
Dat er hoop is
Op een toekomst
Het is een brug
Van de aarde naar
De hemel
Waar ik zit
Samen met jo