Er is rook aan de horizon, daar waar de oorlog begon
Rook aan de horizon, daar waar de woede won
De rook ontrekt de chaos van chaos aan het zicht
De chaos die de brengers van oorlog hebben aangericht
Lijk aan lijk, liggen in het slijk, hun levens arm i.p.v. rijk
Allen waren anders, maar in hun dood zijn allen gelijk
Rook aan de horizon, daar waar de oorlog won
Rook aan de horizon, daar waar de woede won
Rook aan de horizon,de rook, het seind de dood
Allen bleken even kwetsbaar, ieder even kwetstbaar, bloot
Ieder bleek even kwetsbaar klein i.p.v. onschendbaar groot
De dood, het heeft de illusie van onkwetsbaarheid ontbloot