*.~·weten, doen.. laten!!·~.*
ik weet dat het nooit meer goed komt
en ik weet ook dat we niet horen te praten
maar vandaag voelt als een uitzondering
en sorry, ik kon het echt niet laten
ik had je weer toegevoegd op msn
wat misschien niet zo'n goed idee was
maar ik kon het gewoon niet laten
toen ik die woorden las
ach, ik weet het ook niet meer
elke keer als het wat beter gaat
kom jij weer even langs in mijn leven
waar je weer een diepe afdruk achterlaat
iedereen praat over je
en zo kan ik je nooit vergeten
en in plaats van de directe blok
wou ik dit keer dingen weten
ik wil gewoon weten hoe het met je gaat
en je helpen als het even moet
en ook al weet ik dat je mijn steun niet wil
iemand anders doet het goed!
ik weet dat je niet met me praten wil
en dat je me het liefst kwijt raakt
dat je het liefst mijn aanwezigheid vergeet
maar is er iemand anders die over jou waakt?
ik ken een persoon, bezorgt om jou
en ik ben bezorgt om jou en die persoon
ik denk dat je proff hulp nodig bent
en ik zou het zo doen via de telefoon
maar ik weet van niks
want dat heb ik beloofd
maar ik geef echt om je
of je het nu wel of niet geloofd..
vergeet gewoon niet dat er wat anders is
dat er meer dingen in de wereld zijn
dan dit standaard rondje
dat er meer is dan deze pijn
vergeet gewoon niet waarom je leeft
dat er mensen zijn die echt om je geven
ik hoop dat het tot je door dringt
en dat je wel weer kracht hebt om te leven!
*.~·liefs·~.*