Ik leefde het leven
waar mannen vaak van dromen
Met vele vrouwen de liefde bedreven
aan tal van feesten deelgenomen
Ik ben een gigolo
voor bruiloften en partijen
Theater, uit eten, een trio
of alleen maar om te vrijen
De zaken floreerden
door eenzaamheid van een ander
niet dat ze mij begeerden
ze vond in mij een medestander
Ik ben een gigolo
voor bruiloften en partijen
Theater, uit eten, een trio
of alleen maar om te vrijen
Van weduwe tot directeur
ik deelde met hen mijn bedje
Ik gaf hun grijze leven kleur
was niet meer dan een verzetje
Ik ben een gigolo
voor bruiloften en partijen
Theater, uit eten, een trio
of alleen maar om te vrijen
Menig opera gezien
me op de tango gestort
genoten van haute cuisine
als professionele escort
Ik ben een gigolo
voor bruiloften en partijen
Theater, uit eten, een trio
of alleen maar om te vrijen
Inmiddels met pensioen
ik heb het wel gezien
toch blijft het leuk om te doen
en ’t verdient lekker bovendien
Ik was een gigolo
voor bruiloften en partijen
Theater, uit eten, een trio
of alleen maar om te vrijen