we zitten zwijgend naast elkaar
ik staar wezenloos naar de muur
zoveel ongesproken woorden
maken dat ik het niet snap
wist ik dat maar
hand in hand
lopen we zwijgend door het bos
door de wind tranen mijn ogen
opeens laat jij me los
ik hou van jou
dat is wat ik zeg
en dat is niet gelogen
ongesproken woorden
doen soms zo ontzettend zeer
met jou wil ik gelukkig worden
iets anders wil ik niet meer
zwijgend laten we ons vallen in het gras
want als mensen niet meer praten
vallen ongesproken woorden pas..