* Geef het je hand *
Problemen loop er niet voor weg,
Blijf staan waar je bent, verroer je niet
Draai je niet om, stap niet opzij
Geef ze je hand, en voel je vrij
Blijf er niet omheen draaien,
Denk niet, ik geef ze morgen mijn hand wel
Doe het nu, ren niet weg
Geef ze je hand, en snel!
Als je het nu niet doet, doe je het ooit toch wel
Je kan een maand, of jaar wachten
Maar ik zeg het je, geef het je hand
Ren niet weg, maar gebruik je verstand!
~Starlight~: | Maandag, december 13, 2004 19:26 |
You go girl!! That's right! je hebt goed geluisterd naar al die reacties die je de laatste tijd zelf hebt gehad.. ben echt ZO blij dat je t nu zelf ook inziet :D!! op je toekomst, dude ;)! dikke knufkus hvj |
|