Gevoelens
Voor mij helemaal nieuw,
de gevoelens in mij.
Voor jou geldt hetzelfde,
dat zeg jij.
Lees ik terug,
van pas geleden.
Zie ik veel verdriet,
je hebt veel gestreden.
Hetzelfde gevoel,
maar een ander.
Nu geen verdriet,
dat is wat ik verander.
Gevoel maakt me gek,
gevoel van onmacht.
Ik wil het zo graag,
hoop dat je op me wacht.
Geef me tijd,
zoek innerlijke rust.
Dat gevoel is heel sterk,
als je met me kust.
Het klinkt zo krom,
tegendraads tegelijk.
Het moet perfect zijn,
hoop dat ik dat bereik.
Semara : | Maandag, december 13, 2004 21:36 |
dat was niet t zelfde gevoel als wat ik bij jou heb. Hij kan zich never nooit aan jou meten joh kwa mijn gevoel. xxxxx |
|