Ik heb al zoveel meegemaakt,
En een beetje de weg kwijt geraakt,
Door alles wat gebeurd is,
Is er nu iemand die ik mis.
Iemand waar ik een jaar mee samen heb gewoont,
Jij bent de jongen waar ik altijd van heb gedroomd,
En nu zijn we tijdelijk uit elkaar,
Was dit maar een nachtmerrie echt waar.
Dit doet zoveel zeer,
Iedere dag weer.
En ook wat die baas geflikt heeft,
Dat is iets wat vol op bij me leeft.
Het gaat niet weg,
Ik heb toch zoveel pech,
Ik ben veranderd daardoor,
Het is gewoon goor.
Die gedachte alleen al daaraan,
Zorgen weer voor een rollende traan,
Een traan die ik niet bedwingen kan,
Het is een enorme vieze man.
Die aan me heeft gezeten,
Dat heeft aan me lopen vreten.
Werd gesloten, de muren kwamen terug,
En nu, nu gaat de tijd heel vlug.
Wij hadden veel ruzie samen,
En dat kan jij beamen.
En waarom, doordat ik me afsloot,
En nu zit ik in de goot.
Mijn auto die het begaf,
Toen stond ik helemaal paf.
Alles gebeurd nu tegelijk,
Wat moet ik met al dit gezeik.
Maar nu ik tijdelijk bij mn ouders zit,
En daar ook weer ’s avonds pit,
Ben ik weer een stapje vooruit gegaan,
Ik kan mezelf weer hebben, kan de hele wereld aan!
Maar die gevoelens kan ik niet uiten,
Want ik sluit die nu even buiten.
En dat omdat ik met alles tegelijk zit,
Het is gewoon een beetje shit.
Maar ik weet het, ooit komt alles goed,
En dat op de manier zoals het moet,
Ik heb veel steun aan je mop,
Je bent echt super top!