ik weet niet wat je denkt
ik weet niet wat je voelt
ik weet niet wat je zegt
ik weet niet wat je bedoelt
ik weet niet waar je bent
ik weet niet waar je uitgaat
ik weet niet waar je school is
ik weet niet waar je staat
ik weet niet hoe je leeft
ik weet niet hoe je lacht
ik weet niet hoe je praat
ik weet niet hoe je lacht
ik weet niet wat je 's ochtends doet
of wat je in je koffie neemt
ik weet niet welke schoenen je t mooiste vindt
je bent totaal van mij vervreemd