je staat daar altijd helemaal vanvoor..
de manier waarop je met je handen door je haar gaat..
de manier waarop je naar mij kijkt..
de manier waarop mn handen die van jou aanraken..
als ik daar even bij stilsta krijg ik vlindertjes in mn buik
de manier waarop je woordjes fluisterd in mn oor..
de manier waarop je lacht naar mij
de manier waarop je ik hou van jou fluisterd als niemand het ziet..
de manier waarop je stiekem op mn rug wrijft als niemand het ziet
de manier waarop je me verwelkomt als ik je 4 dagen niet heb gezien..
daarvan krijg ik pas vlindertjes in mn buik!
ik hou van jou..