Zwetende lijven waar ik kijk
brengen mij van mijn à prospos
Van gegoede buurt tot sloppenwijk
we dansen samen door Rio
Het feest bereikt zijn hoogtepunt
ik zweef inmiddels van geluk
moe van alcohol die mijn bloed verdunt
eindig ik voldaan op ’n barkruk
Als in de koffiereclame
weet ik eindelijk wat flair is
Dans de tango met een mooie dame
in een achterbuurt van Buenos Aires
Melancholieke klanken
dringen mijn oorschelp binnen
de bandonion heerst,violen janken
en brengen mij buiten zinnen
Lunchen in het meat-district
geluiden van de stad
New York minute die de tijd afpikt
overal gebeurt wel wat
Schaatsen voor Rockefellercentre
hotdog met sauerkraut
terwijl ik over Broadway slenter
mijn neus rood en oren koud
Met een beetje energie
en concentratie bovendien
kun je in jouw fantasie
net als ik de hele wereld zien