Iedereen heeft een eigen ik
ik ook wel maar die ben k kwijt
van mij zal je nix horen want wat er scheelt is datgene wat k jouw verwijt
k zwijg en geef dus geen enkele kik
MIjn eigen ik die bestaat dus niet meer voor mij
ben boos, verdrietig bijna depressief en dus egt niet blij
Zo vaak al mezelf verloren
en zo vaak al bedrogen en werdt er tegen mij gelogen
Niet eens *echte* vriendinnen
en nee helaas kun je die niet in de staatsloterij winnen
Zovaak al aan iets speciaals leuks gedacht
maar ik geloof intusse dat k er een eeuw op kan wachten
want de leuke dinge die kome niet
tranen intusse op mijn wangen hopelijk dat jij ze niet ziet
alles doet dus pijn
zovaak al pijn geleden
dat k steeds meer terug denk aan mijn pijnlijke k*t verleden
dat ik intusse droom van totaal anders zijn
dus met andere woorden
ik mis mezelf en mis dus mijn eigen ik
ben eigenlijk ontzettend dom snap mezelf niet meer waarom k al die dinge zomaar pik
en zo vaak al gedacht om mezelf te vermoorden
zo erg is mijn leve
en wat k eigelijk nog meer beleven?
zo erg mis k mij mij zelf
en wil mij zelf terug
want zoals k nu ben
is niet zoals k mezelf herken
pijn en verdriet
dat past namelijk niet
in ieder geval niet in mijn leven niet bij mij
en nee je maakt me nu door een knuffel of kus egt niet blij
owh help me voordat k stik
stik in tranen van verdriet
zo erg mis k mijn eigen ik
want dit is niet mijn eigen k want vol met verdriet en pijn zo is mijn eigen ik namelijk NIET!!!!