paniek
nog net kunnen tegenhouden
waarom weer vandaag
waarom moest het verkeerd lopen
kan er niet tegen
dat zaken die vast stonden veranderen
zonder dat ik er iets van wist
en als ik iets aan iemmand beloof
wil ik dat ook doen
maar door die stomme examens
vanamiddag
in plaats van vanmorgen
kon het niet door gaan
stond zij messchien op mij te wachten
ben zo boos
omdat ik haar niet kon verwittigen
boos op mezelf
zoals het
al altijd is geweest