Mijn vriendin is verliefd op Tarzan
haar trillende kameraad
Het doet dingen die ik niet kan
’t vibrerende apparaat
Mijn vriendin heeft een hele goede baan
ze is op weg naar de top
Ze kan heel goed op eigen benen staan
daar kan ik niet tegenop
Mijn vriendin kan zichzelf bevruchten
met haar benen over elkaar
Zonder te kreunen, steunen, zuchten
reageerbuis ooievaar
Van overspelig naar overbodig
van ontzettend sterk naar heel erg zwak
ze hebben ons niet meer nodig
overtreffen ons op ieder vlak
Dus mannen aller landen
verander uw houding gauw
Draag haar voortaan op handen
Voorwaar leve de vrouw!