Nog steeds hou ik van jou
Nog steeds geloof ik in de ware liefde, met jou
Wat heeft Liefde voor zin, als liefde onbereikbaar is?
Hoe anders kan ik voelen wat ik bij anderen mis
Vertwijfeld loop ik de dag voorbij
Hopend dat je liefde weer opbloeit voor mij
Ik kan me er maar niet bij neerleggen
Dat er over ons niets meer valt te zeggen
Hoe vaak heb ik de liefde niet zien spiegelen in jouw ogen
Nee, ik kan maar niet voelen dat je mij zou hebben belogen
Hoe je ook alles probeerde te ontwijken
Ergens in deze woorden moet ik toch gelijk in krijgen?
Hoe anders kon onze band zo sterk zijn
Konden we delen in lief, leed... en pijn
Hoe anders konden we lachen en huilen
En ons van de wereld proberen te verschuilen
Zoveel vragen, ze malen maar door
Maar ik ben bang dat ik daardoor alles verstoor
Te bang, dat ik zelfs het laatste beetje liefde in je vernietig
Want nog steeds is er een band, al lijkt het nog zo teer en nietig
~~~