ze zeggen wel eens...
Na regen komt zonneschijn
ik wilde het niet geloven omdat alles zwart
leek voor mijn ogen.
Ik geraakte niet uit mijn pijn, zeker niet
uit mijn verdriet
ik wilde weg van deze afschuwelijke wereld...
ze zeggen wel eens...
Na regen komt zonneschijn...
En weet je, dat is wel zo...
want op die dag stond jij daar
en jij gaf me mijn leven terug
en na 2 mooie jaren al samen
weet ik terug...
Na regen komt zonneschijn!!
dank je nicky voor alles wat je al gedaan hebt voor mij
ik zie je ontzettend graag!!
~ Kristy ~