De pijn in je ogen
Je bent door een ziekte uitgedaagt
Ik zie de pijn die je verdraagt
Jou ogen, rood van verdriet
Jij en ik, we begrijpen het niet
Voor jou geen lichtpuntje meer aan de horizon
Ik wou dat ik wat voor je doen kon
Ik kan jou alleen maar een beetje moet inspreken
Een hart bij jou onder de riem steken
Je moet volhouden, niet bezwijken
Ik zal er voor je zijn, ik ga over lijken
Die pijn moet worden verdreven
Verdwijn nooit en te nimmer uit mijn leven
Waar is die engel die redding brengt
Waar is die engel die jou leven verlengt
Waar is die God waar iedereen over opschept
Waar is die God als je hem nodig hebt
Jou ogen in mijn gedachten zullen nooit vergaan
Het is onterrecht, wat je moet doorstaan
Ik zou dit nooit voor jou hebben verzonnen
Maar helaas is je afkondiging begonnen
Je ogen moeten weer stralen