de zachte handen van een engel..
raakten mij zojuist nog even aan.
de zachte handen van een engel..
geven mij in donkere dagen,
juist de kracht om door te gaan.
de zachte woordjes van een moeder..
aan t bedje van haar kindje klein,
de zachte woordjes van een moeder..
zouden er voor eeuwig en altijd
moeten zijn.
het zachte snikken van een kindje..
dat huilt om haar moeder die heen is gegaan.
het zachte snikken van een kindje..
mama waarom ben je weggegaan?
een zachte hand..
reikt uit de hemel.
een zachte moederstem klinkt..
reikt naar t kindje haar schokkende schoudertjes
en zegt..ik ben toch bij je mijn kind?
zachte klanken klinken
het klinkt als englengezang
heel even is het kerstfeest..
heel even maar niet te lang.
zacht dwarrelen sneeuwvlokjes klein
vanuit de hemel op ons neer..
en als hoort u het vaak met kerst..
toch zeg ik het nog een keer
lieve mensen groot en klein
jong en oud,gezond maar jammer genoeg ook ziek..
denk eens na voor je wat zegt
en probeer er dit jaar..
toch voor elkaar te zijn!!