Om je te verlaten,
Doet me zo’n verdriet,
Om jou te huilen,
Doe ik liever niet,
Ik moet je los te laten,
Uit mijn leven,
Waar wij samen waren,
Een moment dat ik slikken moet,
Om zonder jou door te gaan,,
dat ik ooit nog denken moest,
om zonder jou verder te gaan,
friends forever
dat woord blijft voor ons eeuwig blijven bestaan…