Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
douche verbouwing
*.~·douche verbouwing·~.*
mijn bed is verplaats
naar de kamer van mijn zus
het bed gaan verplaatsen
dat was een hele klus
maar nu het er eindelijk staat
kan het feest gaan beginnen
de douche word nu verbouwt
en komt er een nieuwe douche binnen
nu moet ik even bij mijn zus slapen
voor maar een paar weken
maar het is straks toch vakantie
dan is onze douche weer mooi vergeleken
onze douche was echt prut
echt iets om je voor te schamen
alles was van hout gemaakt
en er waren kleine ramen
het hout zag er niet uit
het zal wel mooi geweest zijn
maar nu ziet het er niet uit
hij is zelf nog heel erg klein
maar straks is het weer mooi
dan kunnen we er weer tegen aan
en dan hebben we ook mooie meubels
een mooie douchekop en een glimmende kraan
ik weet niet hoe het eruit komt te zien
dus dat is nog maar een verrassing
maar als het goed is word het mooi
en ben ik trots op ieder ding!
*.~·liefs·~.*
Reacties op dit gedicht
Visje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Visje
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
17 december 2004
Thema's:
[Verandering]
[Familie]
[Leven]