Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
woordeloze taal
ik stond naast jou en keek je aan
de sterren straalden in je ogen
terwijl de regen viel
ik voelde je armen om heen
en liet mn zorgen even gaan
en terwijl ik mijzelf verloor in het moment
sprak mn hart een woordeloze taal
ik dacht het te zien in die ene blik
maar zeker ben ik niet
begreep je ze?
Reacties op dit gedicht
spirit of freedom vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Ebelientje
:
Donderdag, maart 08, 2007 14:28
PRACHTWERK!!
HEEL ERG MOOI GESCHREVEN....
Over dit gedicht
Auteur:
spirit of freedom
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
18 december 2004
Thema's:
[Vriendschap]