Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De tranen blijven stromen
Tranen blijven stromen
Ze stromen voor jou
Ik kan niet stoppen
dat ze blijven komen
Ik voel nog zóveel voor jou
zoveel dat ik niet kan accepteren
dat het niet meer wederzijds is
Die zovele tranen kan ik niet weren
Na zo'n lange tijd
Na al die kleine gemene dingen
Hoef ik niet lang na te denken
Maar bedenk ik vlug:
Ik wil jou nog steeds terug
Nog elke dag denk ik aan jou
Nog elke dag wil ik je
heel veel vertellen
Maar ik zal het voortaan zonder jou moeten stellen
Maar die tranen zijn er steeds
Verdwijnen soms
Om al snel weer terug te keren
Op die korte tijd samen
zal ik nog heel lang moeten teren
Die tranen blijven stromen
En ik kan het stopppen
dat ze blijven komen
Reacties op dit gedicht
roodroosje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
eylish
:
Vrijdag, januari 28, 2005 18:07
Heel erg mooi geschreven. Schrijf verder. Liefs Eylizh
Over dit gedicht
Auteur:
roodroosje
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
18 december 2004
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verdriet]