voor jou zou ik duizend mijl reizen
om je maar even te zien
duizend mijl om je te ontmoeten
al is het maar misschien
voor jou zou ik duizend mijl zwemmen
om maar even bij je te zijn
duizend mijl om mij te laten troosten
want zonder jou doet het zo'n pijn
voor jou zou ik duizend mijl
bloed en tranen zweten
om een seconde te kijken in jouw ogen
duizend mijl
om jou te laten beloven
mij te zeggen
dat je mij nooit zal vergeten
voor jou zal ik duizend mijl lopen
in weer en wind
donker en grauw
duizend mijl
omdat ik van je hou