verscheurd door nare gedachtes,
door eenzaamheid,
zo is mijn hart nu,
een wrak dat verder verslijt,
verteerd door gebeurtenissen,
door alle gemene woorden,
is mijn ziel gestorven,
het zal nooit meer heel worden,
vermoord door iedereen,
door iedereen die me heeft gepest,
zo leef ik voort:
mijn leven is verpest!