gevoel,
Tja nu weet je wat ik voel,
maar niet wat ik bedoel.
Jij die ik al heel lang ken,
jij die weet hoe ik ben.
alleen op dit moment ff niet,
maar wil dat jij het ziet!
Dat ik zo veel van je hou,
dat ik geef om jouw.
Niet alleen omdat ik verliefd ben,
maar ook gewoon als vrienden.
Ik weet niet wat je nu denkt,
wat er nu in je op wenkt.
Hoe ik me gedragen moet weet ik niet,
dat komt omdat ik niet weet hoe jij het ziet!