een rode bloem,als de zon die onder gaat
net zoals ik!
een gele vod,die niet veel baat
net gelijk ik!
een bruine kast,die in de weg staat
juist ik!
*****
een zwarte koekepan,hij kan er niet meer tegen!
nabootsende ik!
een grijze wekker, heel verlegen
helemaal ik!
een blauwe pul,om de kasten te vegen
gekloonde ik!
*****
ik kan dit niet meer aan!ik stik er aan!
*****