Loverboy
*Dit gedicht is voor m'n boekverslag, dus geen gekke dingen bij denken! =)*
Wat hij
me aandeed
is fout.
Heel fout
Hij mag niet
doorgaan.
Hij mag niet
gelukkig zijn
Wat hij deed is fout
Het kon het niets schelen
Als ik maar zou lijden
En hij zich niet zou vervelen
Ik haat
hem.
Hij heeft me
gebruikt.