Dromen,
Waaaaaaat ik schrok wakker en liep gelijk naar me broertje of hij nog leefde,
ik kwam en ik beefde.
Hij lag gewoon nog in zijn bed,
met z’n knuffels en ze hadden toch een pret!
Ik word gek van die naren dromen,
zo kan ik toch niet meer in slaap komen.
Nu; me broertje die niet meer leeft,
dan me vriendin die zelfmoord pleegt!
Waarom krijg ik die dromen steeds weer,
ik wil ze niet, nooit meer!
Ze zeggen dat ze bedrog zijn!
Maar waarom krijg ik die dromen als refrein?
Zo leuk is het niet om dit mee te maken!
Om over stuur te raken!
Ik weet nu onderhand dat ze niet meer waar zijn,
maar als ik die droom weer heb voel ik me verdrietig en niet fijn.
Nu ga ik elke x met een bang gevoel naar mijn bedje toe, en erg moe.!
Elke x weer met een vervelend gevoel naar bed toe gaan.
En nog heel ff voor de spiegel staan!
Om tegen me zelf te zeggen dat ik niet bang hoef te wezen! Dat ik niet meer hoef te vrezen!