Behoedzaam duw ik mezelf
De realiteit in
Stapje voor stapje
Doodsbang te vallen
Maar met meer moed als voorheen
Er zit kracht
Diep verborgen
Zichtbaar nu
Een tipje van de sluier is opgelicht
Mijn vingers scheuren de kier verder open
Verbaas me over het pijnloze ervan
Was mijn angst redeloos ?
Niet voor mijn geest
Ik kon het bijna proeven
Zo werkelijk
Een levend monster
Zonder medelijden
Nu blijkt het tegendeel
De demonen zijn makkelijker te verslaan
Als ik ooit voor mogelijk hield