Het mes lag op de stoel
Ik kijk ernaar
afwachtend op wat ik zal doen
Zal ik m pakken?
Het is niet goed
dat weet ik wel
Maar verder gaan
wil ik ook niet
Laat ik nu maar een einde maken,
aan mijn leven
Het is geen goed leven
Geen goede vrienden
Geen leuke familie
Ik kan niets meer...
Het mes kijkt me aan...
Wat zal ik doen..
Zal ik m pakken?
Nee toch maar niet
Ik kan het niet...
Ik wacht nog even
*best_friend_v*