Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eenzaam
heb je ook ooit dat gevoel
wat er nou eigenlijk in je leven zwoeld
het leven kan soms raar lopen
dan voel je je soms ook wel bezopen
dat komt van eenzaamheid
en daar is waar ik nou aan leid
ik wil iets van mijn leven maken
en dat doe ik van allerlei zaken
maar dat is niet wat ik mis
hoe ver ik ook vis
ik wil iets terug wat ik nooit heb gehad
en dat ben ik nou eigenlijk ook wel zat
een jongen maakte mijn leven zo vol
hij was mijn hoofdrol
hij heeft me blij gemaakt
en dat is nou ook wat mij zo raakt
hij brak mijn hart
alles doet me nou nog pijn
hoort het ook zo te zijn???????????
Over dit gedicht
Auteur:
miranda
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]