mijn tranen zeggen hoeveel ik om je geef als je er even niet bent .
mijn gedachten zeggen dat je eigenlijk jezelf niet kent .
je wilt zo veel,echt zo veel in je leven .
je vrijheid , plezier je gang gaan en om iemand kunnen geven .
hoop niet dat je hartje je in de steek laat .
als je ooit ons nederland verlaat.
want daar is een jongen met in zijn hart van heel veel goed vertrouwen.
een jongen die gek op je is en zo veel van jou is gaan houden .
op zijn verlanglijsje van zijn dromen sta jij bovenaan.
wetend dat de liefde met jou mischien wel niet zal gaan.
alleen iemand in zijn leven heeft hem iets geleerd .
en de gadachten van ik geef het op zijn daarbij bekeerd .
niet geschoten is altijd mis .dat zeggen ze dan vaak.
maar ja .....wil jij dat ik op je gaat richten en is het dan echt raak?
ik begrijp ook wel jou gedachten .want aan de ene kant wil je graag bij me zijn .
aan de andere kant weet je het niet zeker en jij gunt mij niet de pijn .
de pijn van dat je gaat verlaten en dat ik op iets zal gaan wachten.
dat bij terug komst anders is dan ik ooit zou verwachten.
ik kan eigenlijk maar op 1 ding gaan hopen met mijn ziel en hart.
dat je nooit onze vriendschap zal vergeten.want die is voor mij apart.
want je heb mij leren leven en leren geloven in wat ik ben.
dat ik sommigen dingen in men leven eigenlijk heel goed ken.
en tuurlijk ik zou je graag aan men zijde willen zien staan .
dat je voor mij kiest in je leven en je mij niet wil laten gaan.
maar dan alleen met de zekerheid en dat je zegt als je voor me staat .
dat je helemaal voor de 100% zegt dat je voor mij gaat .
100% in de liefde 100% ik blijf je trouw.
100% je bent de ware en 100% ik hou van jou.
welicht zal deze gedachten eigenlijk nooit komen .
en toch zegt mijn hart "niet stoppen met die dromen".
want de wonderen zijn de wereld nog niet uit en niks is zeker.
zoals met veel dingen je krijg niet zo ineens een kampioenen beker .
ik leef nu op dit moment maar met 1 moraal in mijn leven.
ooit wordt je leven beloond met iemand die net zoveel om jou kan geven