*Onwennig verliefd*
’s Ochtend wil ik je voelen
Zodat ik weet dat je er nog bent
Toch begin ik telkens te twijfelen
Want dit gevoel is voor mij nog onbekend
Nog nooit hield ik zo van iemand
Als van jou, m’n lief
Voortdurend ben ik bang
Kijk ik uit voor een dief
Ik zorg dat je me niet verlaat
Dat niemand je van me af kan pakken
Want jij bent mijn alles
En naar jou…kan ik alleen maar snakken
Dus blijf voor altijd bij me
Ga nooit meer bij me vandaan
Maak me gelukkig zoveel je kan
En geef passie aan ons heerlijk bestaan