ik voel me klote maar kan het niet kwijt.
ik kan niet slapen maar heb wel last van vermoeidheid.
ik krop alles op en dat is niet goed.
ik huil veel omdat het zo'n pijn doet.
ik wil hulp maar kan het niet krijgen.
ik wil alles vertellen maar blijf toch zwijgen.
ik wil al de ellende kwijt zijn.
ik hoop dat het lukt, maar de kans is klein.
ik weet als iets is opgelost iets nieuws begint.
ik weet dat het nooit stopt dat is iets wat me niet zint.
ik wil het stoppen maar kan het niet.
ik heb alleen maar meer verdriet.
ik huil vaak van al die pijn.
ik wil dat het eens over kan zijn.
ik wil ook eens lol hebben zoals iedereen.
ik heb het niet en dat is gemeen.
ik ben ik een meisje met veel pijn en verdriet.
ik ben ik een meisje met problemen wat niemand ziet.
ik wil het allemaal stoppen.
ik weet dat het niet lukt, dus blijf ik alles opkroppen.
ik laat de pijn erger worden.
ik maak me meer zorgen.
ik heb elke dag meer pijn.
ik kan mezelf niet meer zijn....