Wanneer gedachten dwalen door de tijd,
het geheugen niet te stoppen is,
je steeds verder gaat als waar je zijt,
niet hier maar daar het streefdoel is.
Wanneer sterren vallen langs je heen,
jouw gezicht een lichtpunt is,
je niet genoegen neemt met geen,
het "meer" geweldig is.
Weet dan dat dromen mag en moet
en hoop en hopen...leven doet.