Dromend staar ik naar de zee
Zonder enig betekenis
Het neemt even mijn gedachten
De diepte mee
Ik droom weg in mijn gebeurtenis
In het water zie ik doorgaans
Alles wat mij overkwam
De goede dingen en de minderen
Een vol geschreven boek
Doch weinig inhoud
Ik weet dat ik veel dingen
Had kunnen verhinderen
Maar ik was naief
Alles leek me wel toevertrouwd
Maar het tegendeel
Verwierp zich als een donderslag
Dromen vervlogen
Uiteengerukt
Draai me van de zee af
Deze keer zeg ik slechts... Dag!
En loop de wereld weer in
Met opnieuw mijn gevoelens onderdrukt
~~~