gisteravond was feest
was blij en danste
tot mijn oog over jou heen gleed
jij die met je ex sjanste
het feest was over voor mij
liet het niet zien
ik was niet meer blij
zag iemand het in mijn ogen misschien?
een grote dolk door mijn hart
er doorheen gespiest
jij bent het die het laatst lacht
nu weet ik dat je voor haar kiest
kon mijn tranen daar niet laten gaan
jij en ik ...samen
waarom kan die droom niet egt bestaan?