Ik heb een gevoel dat ik niet kan uitleggen.
Een gevoel dat al mijn vreugde wegneemt.
Dit gevoel is mijn grootste vijand geworden.
Een gevoel waartegen ik elke dag vecht,
maar waartegen ik elke keer weer verlies.
Een gevoel waarvan ik bang ben,
bang, dat het mij nooit zal verlaten.