Ik denk en tuur de verte in
Als in een droom, ik zweef
Maar de zon schijnt met haar felle stralen
Mijn gedachten weg, ik leef
Ik dacht een klein moment
Aan het leven na hierna
Dat ik daar een minuutje was
Maar ja, nu ik sta
Te dansen tussen bomen
Kan ik door de tastbaarheid
Niet meer verder dromen
Maar ik raak mijn denken nooit kwijt