Weggeweest
Ik ben een tijdje weggeweest
moest nadenken over mijn leven
Ik ben toen naar de dokter gegaan
vrolijk worden is nu mijn streven
Ik heb het er nog wel moeilijk mee
Met het verleden en het heden
Vergeten heb ik nooit gedaan
gedachtes alleen vermeden
Medicatie en steun krijg ik geboden
een beter zelfbeeld wordt gevormd
Ik heb weer hoop op een gelukkig leven
de wind in m'n hoofd is uitgestormt
Deze tijd zal nog wel moeilijk blijven
het vergt veel energie en geduld
maar zoals altijd geldt het spreekwoord
'eigen schuld is dikke bult'
Gelukkig kan men mij vergeven
ik was nog jong en wist geen raad
als ik dit zal overleven
is er weinig dat nog in de weg staat
Soms vind ik het toch echt niet eerlijk
de een veel pijn, een ander niet
toch ben ik nu wel blij geworden
dan ik toch niet het leven liet
Ik ben een tijdje weggeweest
doe m'n best om mijzelf nu te helpen
Ik voel me al wat vrolijk worden
de wonden ben ik aan 't stelpen
Het zal nog wel heel moeilijk worden
een zware klus en zo'n jonge meid
Maar als ik eenmaal ben geholpen
Heb ik van die moeite echt geen spijt!