ik zie je overal
als ik bij een vriend ben zie ik je
als ik rondkijk zie ik je
als ik men ogen sluit zie ik je
maar als ik bij je ben
zie ik je niet meer
men zegt wel dat liefde blind is
maar vriendschap duidelijk ook
heb je al drie dagen niet meer gezien
maar als ik ga slapen
en stilletjes men ogen sluit
zie ik de duivel blozen
om wat mijn waarheid is
beelden van het gebeuren
zienbaar door de kleinste wimper
door het kleinste licht
roodvloeiend overal
was ik maar bij je geweest
dan zouden we nu samen kerst kunnen vieren
als je een vriend verliest door ruzie is dat erg
maar als je een vriend verliest door het dolle heen
en als je beseft dat hij weg is,voorgoed!
dat noem ik afschuwelijk
en voor iedereen dat met zelfmoord gedachten zit ofzo, plz denk aan je medemense!
don't forget to realise before you go insane
it's good to think about your own
but don't forget anothers paine!!!!!
(think before you act)