Een engel op aarde
Als je de vleugels van een duif zou hebben
zou je meteen weg kunnen wezen
als je je bedreigd voelt...
Wegwezen, als vriendelijk ogende mensen
vijanden blijken te zijn, die plannen beramen
om teroristische aanslagen plagen.
Of mischien nog erger: als je je vriend of vriendin
niet meer kunt vertrouwen...
Iemand die je dacht te kennen als jezelf...
Als je de vleugels van een duif had,
zou je kunnen vluchten
naar een plaats waar meer vrede is.
Je zou diezelfde vleugels
ook kunnen gebruikenom - waar dan ook -
een boodschap van vrede te brengen
Een mooie gedachte zo rond Kerst.
Je zou dan op een engel lijken...
Nog een mooie gedachte zo rond Kerst.
Als je dan de vleugels van een duif zou hebben, dan...
Sterker nog: Je hebt ze!
lieve freaks een
Gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2005