Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Elke keer weer
Elke keer is er wel wat
Elke keer doet iemand me pijn
Ik ben het soms wel eens helemaal zat
Waarom doen ze het vinden ze het fijn
Ligt het aan mij
Willen ze me ergens voor terugpakken
Proberen ze mij een poets te bakken
Elke keer verliefd worden
Elke keer is er wel weer een 'Hij'
Er nog niet over heen
Nog van hem houdend
Keer op keer
Vertrouwen doe ik er nu geen een
Want het doet allemaal zeer
Ik kan me er zo kwaad om maken
Zin om te braken
Zin om alles om me heen te breken
Zin om alles te slaan
Stelletje bloedzuigende teken
Ik kan maar beter gaan
En blijven proberen op mijn eigen benen te staan
Ik doe altijd mijn best
Is dit gewoon een test
Om te kijken hoeveel ik aan kan zonder te breken
Want ik heb t al bijna begeven
Ik vind haar leuk
Maar dit is toch ook geen leven
Reacties op dit gedicht
Yoeri Vleer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Yoeri Vleer
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
10 juli 2001
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Liefdesverdriet]
[Onzekerheid]