De vlinders in mijn buik werden wespen
De kriebels in mijn buik werden steken
Steken in mijn hart, hard en hevig
Het doet zo'n pijn hou me vast...stevig
Ze hebben me weer kunnen breken
Stevig in je armen
Troosten is wat je doet
Het voelt zo goed
Even bij iemand zijn
Even vergeten die pijn
Hou me vast...nog heel even
Al die warmte die je me hebt gegeven
Alsjeblieft nog heel even
Jij geeft me het gevoel dat we leven
Ik wou dat we elkaar vaker vasthouden konden
Maar ik kom te een conclusie....
Ik heb jou nog niet gevonden