*- kerstdiner -*
de kerstballen in de boom
muziek weerklinkt op de achtergrond
heerlijke kerstdiner word geserveerd
en gaat makkelijk door de mond
gezellige geluiden en gelach
mooie kleren, gelukkige gezichten
gerammel van de opstapelende borden
glinsterende ogen in het kaarslicht
*15-12-2004.. eerste kerstdag*
*- liefs -*