levend met mijn hoofd in vroeger
denkend aan de tijd van toen
en hopend dat de wereld nu
heel misschien
heel even maar
terug zou willen draaien
en mij brengen naar die tijd
dat jij en ik nog samen waren
verdriet en pijn
hoop en spijt
ik hoopte dat mijn keuzes
de juiste zouden blijken te zijn
maar blijkbaar ben ik een slechte kiezer
en teruggaan kan niet meer
nooit meer
levend in het verleden
kom ik vandaag geen stap vooruit
wachtend op mijn vroeger
zal mijn toekomst niet meer komen
niet zo mooi of glorieus
nooit zo fijn als vroeger...
Het verleden maakt deel uit van het heden en de toekomst.
Enkel door het verleden kunnen we nu zijn. En gelukkig mogen wij fouten maken. Als wij er maar van leren.
Mooi.
Liefs / sunset